X°Cryo huippukylmähoito

UUTTA tulossa!!

Tammikuun 2022 aikana alkaa mahdollisuus ostaa X-Cryo hoidot kuukausikortilla.

Kuukausikortti tarkoittaa, että voit käydä hoitamassa itseäsi, vaikka joka päivä huippukylmähoidolla.

Lisätietoja tulossa pian!

Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja soile@gentletouch.fi tai 044-5611188


MIHIN X°Cryo huippukylmähoitoa?


Kipu, turvotus ja tulehdus alueiden kylmääminen on monelle tuttua ennestään. X°Cryo™ Huippukylmälaitteella siitä on tehty entistä tehokkaampaa.


Huippukylmähoidon periaate

Hoitoaika: ~ 3 minuuttia
Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän provosoimatta kipukohtaa. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C - 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.


Hyödyt:

välitön apu:

- Voimakas kipua poistava vaikutus- Parantaa nivelalueiden liikeratoja ja lihasten elastisuutta- Vähentää turvotusta ja tulehdusta lihaksissa ja nivelissä

- Kollageenin tuotanto nopeutuu joka osaltaan hidastaa ikääntymistä. Lisääntynyt kollageenin tuotanto auttaa hidastamaan ihon vanhenemista sekä nivelten ja rustoalueiden heikkenemistä.


Yleisimmät hoitokohdat ja vaivat:

- Nivelalueet (artriitit, liikerajoitteet, nivelrikko) & esim. jäätynyt olkapää (erinomainen)- Lihaskalvojen tulehdukset (Fasciitit)- Limapussin tulehdus (Bursiitit).


KASVOHOITO:

Cryokasvohoidon avulla voidaan iholta ja sen alaisista kudoksista poistaa toksiineja ja hoitaa näin monia iho-oireita kuten aknea, ruusufinneja jne.Cryohoito parantaa kasvojen kudostenverenkiertoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa ihon kollageenituotantoa kiinteyttäen ja nuorentaen näin kasvojen ulkonäköä. Huippukylmä pienentää myös ihohuokosia, virkistää ja palauttaa ihon luonnollisen ja terveen hehkun

Kasvomaskissa on myös suuri määrä 470nm taajuudella toimivia LED- valoja joiden säteily puhdistaa ja desifioi ihohuokosia. Tämä intensiivinen sininen LED auttaa tehokkaasti aknen ja pienten ihotulehdusten hoidossa tuhoamalla ei toivottuja bakteereja ja desinfioimalla huokosia ja ihokudoksen syvempiä kerroksia.


Huippukylmähoidon voit ostaa erillisenä hoitona tai se voidaan toteuttaa muun hoidon yhteydessä.

AJANVARAUS