Nyt XºCryo Huippukylmähoidot kuukausikortilla.

Kuukausikortti tarkoittaa, että voit käydä hoitamassa itseäsi, vaikka joka päivä huippukylmähoidolla. Kuukausikorttia varten saat koultuksen huippukylmälaitteen käyttöön ja voit käydä sen jälkeen hoitamassa itseäsi juuri sinulle sopivaan kellon aikaan klo 6-21.00 välillä.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja soile@gentletouch.fi tai 044-5611188


HINNASTO

XºCryo Huippukylmähoidot

XºCryo kuukausikortti

30€ / kk (20€ ensimmäisen kerran käyttökoulutus)

85€/ 3kk

160€ / 6kk


Hoitajan antamat

XºCryo Huippukylmähoidot

XºCryo huippukylmähoito noin 15min 20€

XºCryo kasvohoito 20€

Hoitosarja 3 kertaa 55€

Hoitosarja 5 kertaa 85€

Hoitosarja 10 kertaa 150€

MIHIN X°Cryo huippukylmähoitoa?

Kipu, turvotus ja tulehdus alueiden kylmääminen on monelle tuttua ennestään. X°Cryo™ Huippukylmälaitteella siitä on tehty entistä tehokkaampaa.

Huippukylmähoidon periaate

Hoitoaika: ~ 3 minuuttia
Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän provosoimatta kipukohtaa. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C - 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.Hyödyt:
välitön apu:
- Voimakas kipua poistava vaikutus- Parantaa nivelalueiden liikeratoja ja lihasten elastisuutta- Vähentää turvotusta ja tulehdusta lihaksissa ja nivelissä

- Kollageenin tuotanto nopeutuu joka osaltaan hidastaa ikääntymistä. Lisääntynyt kollageenin tuotanto auttaa hidastamaan ihon vanhenemista sekä nivelten ja rustoalueiden heikkenemistä.


Yleisimmät hoitokohdat ja vaivat:
- Nivelalueet (artriitit, liikerajoitteet, nivelrikko) & esim. jäätynyt olkapää (erinomainen)- Lihaskalvojen tulehdukset (Fasciitit)- Limapussin tulehdus (Bursiitit).

KASVOHOITO:

Cryokasvohoidon avulla voidaan iholta ja sen alaisista kudoksista poistaa toksiineja ja hoitaa näin monia iho-oireita kuten aknea, ruusufinneja jne.Cryohoito parantaa kasvojen kudostenverenkiertoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa ihon kollageenituotantoa kiinteyttäen ja nuorentaen näin kasvojen ulkonäköä. Huippukylmä pienentää myös ihohuokosia, virkistää ja palauttaa ihon luonnollisen ja terveen hehkun

Kasvomaskissa on myös suuri määrä 470nm taajuudella toimivia LED- valoja joiden säteily puhdistaa ja desifioi ihohuokosia. Tämä intensiivinen sininen LED auttaa tehokkaasti aknen ja pienten ihotulehdusten hoidossa tuhoamalla ei toivottuja bakteereja ja desinfioimalla huokosia ja ihokudoksen syvempiä kerroksia.


Huippukylmähoidon voit ostaa erillisenä hoitona tai se voidaan toteuttaa muun hoidon yhteydessä.AJANVARAUS

Kimi Räikkösen kokemuksia huippukylmähoidosta:

“F1-autolla ajaminen vaatii huippukuntoa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Radasta ja olosuhteista riippuen lajin vaativuus vaihtelee melkoisesti, mutta tämä laji on useimmiten fyysisesti erittäin kova.

Käytän cryoterapiaa rasituksesta toipumiseen ja kivun lievittämiseen. Siitä on erityistä hyötyä kovan fyysisen harjoittelun tai kovan kisaviikonlopun jälkeen ja aina silloin kun tulee kipuja. Se on myös erittäin rentouttavaa.

Minulla ei ole erityistä hoitorutiinia, mutta kotona ollessani käytän CTN laitteita päivittäin. Avantouinti on myös hyvä ja minulla on myös kylmäallas kotona ja pidän molemmista, mutta kylmä vesi ei ole yhtä tehokasta kuin Cryoterapia. Aina kun mahdollista, käytän paikallista X°Cryoa myös kilpailuviikonloppuina.

Käytän CTN-laitteita, sillä luotan suomalaiseen teknologiaan ja osaamiseen, enkä halunnut ottaa tässä asiassa mitään riskejä.”

Lisää urheilijoiden kokemuksia voit lukea www.ctn.fi sivuilta.