Hieronnat ja hoidot

HINNASTO

Hieronnat

30 min osahieronta 30€

45 min osahieronta 40€

60 min osahieronta 50€

90 min osa- tai kokohieronta 75€

120 min kokohieronta 90€

180 min syvärentoutus / kokohieronta 130€

Rentouttava intialainen päähieronta 45min 45€


Sisäelin / vatsahieronta 60min 60€

Turvehoito / -hieronta 60 min 70€


Lisäpalvelut hieronnan yhteyteen:XºCryo huippukylmähoito hieronnan yhteydessä 10€

X-Tone rentoutus 15€

Suklaahieronta 10€

Jalkakylpy 5€

Äänimalja rentoutus 15€

Hypnoottinen rentoutus 15€


Hierontapalvelu Gentle Touch tarjoaa monipuolisesti osaamistaan hieronnan ja muiden osaamisalaansa kuuluvien taitojen puitteissa. Kaikkiin hieronta-/hoito hetkiin kuuluu mahdollisuus valita (yhdessä hoitajan kanssa pohtien tai hänen suosittelemana) jäsenkorjaus, Guashakampaus, savilämpötyyny, kuivakuppaus sekä ihania rentouttavia voiteita ja linimenttejä.


Mitä tarkoittavat osahieronta ja kokohieronta. Mistä tiedän mitä valitsen?

Osahieronta tarkoittaa pienen alueen tai ns. puolen kehon hierontaa, jossa hierotaan hoidon alussa sovittu alue. Kokohieronta-aika on eritelty siksi, että lyhyessä ajassa koko kehon läpikäyminen on hierojalle haasteellista ajallisesti eikä anna yhtä laadukasta lopputulosta kuin rauhallinen, ajan kanssa suoritettu hieronta.

Perushieronta, mitä se on?

Perushierontaan jo itsessään kuuluu erilaisia hierontaotteita sivelystä hankaukseen ja puristelusta painallukseen. Tämä on siis jo itsessään monipuolinen ja hyvä hoitomuoto.

Minun käsittelyssäni perushieronta-aika sisältää useamman osaamisalani asiat. Sinun ei tarvitse ennakkoon tietää mitä haluat tai mikä toimii parhaiten. Hieronnan aikana tarjoan tai suosittelen sinulle taitoja tai välineitä, joita minulla on käytössä kertomasi ongelman ja havaintojeni perusteella. Hieronta toteutetaan aina yhdessä sovitusti.

Perushieronnan/ hoidon hintaan kuuluu: Jäsenkorjaus, kuivakuppaus, guashakampaus, savilämpöpakkaukset. Näitä käytetään siis sovitusti ajan sallimissa puitteissa. Lisähinnalla voit ennakkoon ostaa myös rentouttavan jalkakylvyn, äänimalja rentoutuksen, hypnoottisen rentoutuksen, suklaahieronnan

Mitä tarkoittaa vatsa- / sisäelin hieronta?

Siinä missä muutkin lihakset, myös vatsan alueen lihakset sekä sisäelimissämme oleva sileä lihas ja niiden ympärillä olevat kalvot voivat olla jumissa. Koska vatsan seutu kattaa ison alueen kehomme keskiosassa on vatsan seudun käsittely todella vapauttava ja rentouttava. Sisäelin hieronta toteutetaan tehden rentouttavaa sivelyä, kehon "hytkyttelyä" sekä painatuksia eri vatsan alueilla. Tähän sisätyy myös nopea käsittely jalkaterille sekä loppuun sipaisu kallonpohjaan ja päähän.

Turvehoito / -hieronta

Turvehoito on luonnollinen kehon puhdistaja ja rentouttaja. Turpeen lisäksi lämpö ja hieronta tuudittavat kehosi mukavaan ja rentoon oloon.Turve levitetään selän alueelle ja lämpöä lisätään halukkaille. Turpeen vaikutusaikana hierotaan jalkapohjat sekä niska-hartia ja pää. Haltessasi turvetta voidaan laittaa myös paikallisesti kipu- / oirealueelle.

Hypnoottinen rentoutus

Vaikka olen opiskellut pienesti hypnoosia, en osaa hypnotisoida sinua kanaksi tms. joten voit turvallisin mielin tulla kokeilemaan ihanaa ja virkistävää rentoutushetkeä.

Hypnoottisessa rentoutuksessa käyttän apuna hypnoosin elementtejä, joiden avulla sinun on mahdollisuus vaipua hyvään ja rentoon hetkeen hieronnan päätteeksi ja jatkaa matkaasi virkistyneenä.


Äänimaljarentoutus

Äänimaljan ääni värähtelee taajuudella, joka vaikuttaa koko kehossamme. Värähtely kulkee kehomme nesteitä pitkin hoitaen ja rentouttaen ihan solutasolle asti. Äänimalja rentoutus toteutetaan hieronnan jälkeen joten se maksimoi syvän rentoutumisen tilan ja lisää hieronnan vaikutuksia.